Camper laten bouwen


We werken aan elke camper alsof het onze eigen is, vooral met een hele hoop passie. Lees hier meer over hoe het laten bouwen van een camper in zijn werk gaat.

Bij de bouw van een bus komt heel wat kijken. Isolatie, elektra, verwarming, en niet te vergeten, het ontwerp. Elke situatie is anders en daarmee bestaat er geen perfecte camper voor iedereen. Het laten bouwen van een eigen camper is daarom zeker de overweging waard. Net als een huis wordt een camper die is aangepast op eigen voorkeuren pas echt een thuis.

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in het laten ombouwen naar camper dan valt dit zeker te bespreken.  We werken altijd volgens eigen stijl en ontwerp, maar hierin kunnen we je wensen meenemen. We vinden het heel leuk om nieuwe idee├źn en oplossingen te bedenken voor specifieke situaties.

Omdat we zelf al 5 jaar met onze eigen gebouwde bus reizen weten we inmiddels goed welke elementen belangrijk zijn. Na een gesprek waarin we wensen en adviezen bespreken gaan we voor je aan de slag met een ontwerp en na goedkeuring beginnen we met bouwen.

We kunnen het natuurlijk zo gek maken als je wil, maar afhankelijk van de bus en het ontwerp kun je uit gaan van een periode van 1 - 3 maanden voor de bouw. Voor een complete ombouw kun je ruwweg uitgaan van een bedrag van 20.000 euro inclusief materiaal. Exclusief de bus. Dit kan natuurlijk, afhankelijk van de wensen, een stuk lager of hoger uitvallen. Het bedrag voor ombouw wordt in ieder geval van tevoren duidelijk afgesproken zodat je weet waar je aan toe bent. 

Interesse? Stuur ons een berichtje via e-mail, whatsapp, of bel ons. 
[email protected]
0657622774 

Camper laten Bouwen

Ons verhaal

Fotoboek

Contact