Projecten

Hier kun je onze huidige projecten op de voet volgen. Naja, we willen ons nogal eens verliezen in ons werk. Maar we doen ons best om de pagina regelmatig een update te geven. 

Volg ons ook op instagram! 

Dit is de bus waar we op dit moment mee bezig zijn. Een Mercedes 508 uit 1986 met de oersterke om314 motor. De bus is 5,20 lang. Het krijgt een bed overdwars, en opmerkelijk, ook een keuken overdwars. Op deze manier creëren we in combinatie met de draaibare voorstoelen een half ronde zit, iets wat we in onze eigen camper ook kunnen doen en waar we erg tevreden over zijn. Mocht er iemand naar bed willen, kan dit via het bankje tegen de zijkant.  Hierdoor is de “slaapkamer”afgesloten van de “woonkamer”. Via een luik wordt de keuken een barretje, voor een lekker ontbijt op bed en met een beetje geluk, een prachtig uitzicht. 

Isoleren is begonnen! We gebruiken Armaflex en voorkomen koudebruggen tussen het hout en de carrosserie. Uit eigen ervaring weten we wat het verschil is tussen dit wel en niet doen. 

Na het ontwerpen zetten we het interieur uit met latten, aanpassingen zijn nog mogelijk. 

De eerste wandbekleding is alweer een feit. 

De verdeling tussen de woonruimte en de slaapruimte zit in de lijmklemmen! Benieuwd hoe dat eruit gaat zien in de bus...

Ons verhaal

Fotoboek

Contact